LC-Tec Displays AB söker ny produktionschef

Hos LC-Tec kliver du in i en högteknologisk miljö där innovation och unika produkter blir ditt expertområde. Som produktionschef utgör du en nyckelroll i organisationen där dina idéer och förslag tas väl omhand. Är du intresserad av att utveckla dig och ditt ledarskap är detta rollen för dig!


Om tjänsten

LC-Tec är ett unikt teknikföretag som specialiserar sig på optiska komponenter baserade på flytande kristallteknik (LC). Beläget i Borlänge, med ca 20 anställda, har företaget över 25 års erfarenhet av att designa och tillverka ett brett utbud av LC-baserade produkter. Här utvecklas och tillverkas högteknologiska produkter inom framförallt AR, 3D och kamera – västvärldens ledande producent, där USA och Asien utgör de största marknaderna.

Då företaget äntrar det nya decenniet med tillväxt i fokus behöver de nu utöka verksamheten med en ny produktionschef. Produktionen innefattar idag såväl tillverkning av befintliga produkter som processutveckling och tillverkning av nya produkter. I den kommande organisationen kommer produktionschefen att ansvara över tillverkning befintliga produkter samt införande av nyutvecklade produkter i produktionen. Befintlig produktionschef som besitter djup kompetens inom LC-Tec kommer att fokusera på processutveckling och produktionssupport och kommer att vara ett stort stöd för den nya produktionschefen.


Arbetsuppgifter

– Ansvara för produktionsflödet till färdig leverans
– Produktionsplanering och orderhantering
– Materialinköp
– Upprättande av nya processflöden och upprampning av nya produkter
– Förbättringsarbeten och effektiviseringar

Som produktionschef rapporterar du direkt till VD och har personalansvar över ca 15 personer där produktionens fyra arbetsledare är direktrapporterande.


Vi söker dig som

– Är högskole- eller civilingenjör inom ett tekniskt område
– Har erfarenhet av tillverkande industri och har arbetat med produktionsplanering, inköp och förbättringsarbeten
– Har erfarenhet av att leda personal operativt
– Har goda kunskaper i svenska och engelska
– Har B-körkort


Det är meriterande om du:

– Har erfarenhet av arbete som ställer höga krav på precision, så som elektronik eller optik
– Har haft personalansvar
– Har erfarenhet av uppskalning och processoptimering
– Har arbetat i ett ISO-certifierat företag

Som person är du uthållig och orädd då du med ditt driv och engagemang arbetar för att utveckla organisationen. Du föredrar att ta ett stort ansvar och är inte sen med att komma med nya idéer. Du är noggrann och har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter ditt tekniska intresse och driv


Övrig information

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att man kommer att anställas direkt hos LC-Tec. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LC-Tecs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.