LC-Tec Holding AB : Ny ledning i LC-Tec

Styrelsen i LC-Tec Holding AB har idag utsett Jesper Osterman till verkställande direktör och koncernchef. Därmed har styrelseledamoten Ingvar Andersson avslutat sitt temporära uppdrag som VD som han innehaft sedan maj i år.

Jesper Osterman är välbekant med verksamheten i vilken han varit teknisk chef sedan 2010. Han har tidigare varit verksam inom Nemoptic, ett franskt displayföretag och Swedish LCD Center. Jesper Osterman är doktor i fysik vid Uppsala Universitet.

Styrelsen beslutade även att skifta ordförande. Johan Österling övergår till att vara ledamot, och Ingvar Andersson blir ordförande.

Ingvar Andersson är VD för en av LC-Tecs större ägare, AB Chalmersinvest, och är styrelseledamot i flera teknikbaserade företag.

De nya befattningarna tillträdes omgående.

Om LC-Tec

LC-Tec bedriver avancerad forskning och utveckling samt volymtillverkning av LC-baserade produkter för olika optiska applikationer vid Bolagets lokaler i Borlänge. Huvudprodukten är den patenterade polarisationsmodulatorn PolarSpeed™ som används för visning av 3D-film på biografer över hela världen.

För ytterligare information, kontakta:

Ingvar Andersson
Styrelseordförande
LC-Tec Holding AB
Tel: 031-772 40 30

Jesper Osterman
VD
LC-Tec Holding AB
Tel: 073-981 13 79

Mail: info@lc-tec.se

LC-Tec_Holding_AB_-_Ny_ledning_1166c.pdf