LC-Tec Holding AB – LC-Tec Displays AB erhåller order på fortsatt utvecklingsprojekt

LC-Tec Holding AB (publ) har genom dotterbolaget LC-Tec Displays AB nyligen erhållit en order från ett multinationellt företag på en fortsättning av ett utvecklingsprojekt som inleddes 2012.

Inom utvecklingsprojektet fortsätter arbetet att identifiera nya lösningar syftande till att förbättra prestandan för en produkt relaterad till LC-Tecs kärnverksamhet. Den nya ordern är värd motsvarande cirka 3,0 MSEK och slutleverans beräknas ske i juli 2013.

”Vi är både glada och stolta över att detta stora företag ger oss fortsatt förtroende. Det är ett bevis på att LC-Tec kan leverera unika produkter och tjänster av absolut världsklass. Vi ser nu fram emot att omgående få sätta igång med utvecklingsarbetet.”, säger Jesper Osterman, VD vid LC-Tec.

Om LC-Tec

LC-Tec är ett teknikföretag specialiserat på optiska komponenter baserade på flytande kristall (eng. liquid crystal, LC) teknik. Företaget har mer än 20 års erfarenhet från utveckling och tillverkning av en mängd olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, polarisationsmodulatorer, switchbara filter och informationsdisplayer. Lokalerna i Borlänge huserar avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec Displays AB är ett helägt dotterbolag till LC-Tec Holding AB, listat på NGM Nordic MTF.

För ytterligare information, kontakta:

Jesper Osterman
VD
LC-Tec Holding AB
Tel: 073-981 13 79

Mail: info@lc-tec.se

LC-Tec Holding AB – LC-Tec Displays AB erhåller order på fortsatt utvecklingsprojekt (20130206)